Merken

Patchwork Promotions levert de volgende merken:


Timeless Treasures Fabrics

Timeless Treasures Fabrics

Timeless Treasures is een familiebedrijf gevestigd in “The big Apple”, New York City. Ze zijn een groothandel in stoffen voor retailers/afnemers in de quilt- en handwerk industrie. Timeless Treasures is begonnen met nieuwe ontwerpen, zoals biggetjes op motors, katten in de kleuren van de regenboog, en kerstmannen op verschillende surfplanken. Deze ontwerpen komen tot leven op katoenen stof.

Klik hier voor onze Timeless Treasures voorraadlijst.

Klik hier voor onze uitgebreide Timeless Treasures productinformatie en collecties.

Klik hier voor www.ttafbrics.com, de Timeless Treasures website.


Dear Stella Fabrics

Dear Stella Fabrics

Dear Stella is een merk met een moderne uitstraling, die ook is gevestigd in “the city that never sleeps”, New York. Hun collectie heeft een jonge uitstraling, gecombineerd met het beste van de oude tradities en moderne invloeden. Dear Stella’s stoffen zullen zowel een traditionele quilter als ook een moderne naaister inspireren.
STELLA is een inspirerende, zelfstandige geest. Ze is creatief, avontuurlijk en een hopeloze romanticus.

Klik hier voor onze Dear Stella voorraadlijst.

Klik hier voor onze uitgebreide Dear Stella Design productinformatie en collecties.

Klik hier voor www.dearstelladesign.com, de Dear Stella website.


Marcus Fabrics

Marcus Fabrics

Vanaf juni 2019, verwelkomt Patchwork Promotions een nieuw merk genaamd Marcus Fabrics. Het nieuwe merk is in begin 2019 in zee gegaan met Timeless Treasures Fabrics en zal zich als een dochteronderneming van Timeless Treasures Fabrics presenteren. Marcus is opgericht in 1911 en is de leidende innovator van historische reproductiestoffen. Het bedrijf staat bekent om haar getalenteerde ontwerpers en haar traditionele ontwerpen.

Klik hier voor onze Marcus Fabrics voorraadlijst.

Klik hier voor onze uitgebreide Marcus Fabrics productinformatie en collecties.

Klik hier voor www.marcusfabrics.com, de Marcus Fabrics website.


Northcott

Northcott Fabrics

Northcott Fabrics

Northcott is de thuisbasis van “katoen dat aanvoelt als zijde”. Deze fijne katoenen prints met een zijdeachtige hand zijn te vinden in quilt- en handwerkwinkels over de hele wereld. Ze ontwerpen en werken samen met de beste ontwerpers om stoffen te produceren die we in het groot verkopen aan quiltwinkels.

Northcott opgericht in 1935, oorspronkelijk als modetextielverwerker. Halverwege de jaren 80 verlegden we onze focus naar de steeds groter wordende markt voor katoenprints voor het quilten! In 2017 lanceerde ze Banyan Batiks, FIGO fabrics in 2018 en Patrick Lose Fabrics werkt met hen samen sinds 2020.

Volg Nortcott op sociale media, want ze hebben altijd iets spannends te delen #NorthcottFabrics

Klik hier voor onze uitgebreide Northcott pagina met productinformatie en collecties.

Klik hier voor www.northcott.com, de Northcott Fabrics website.


Hoffman California Fabrics

Hoffman California Fabrics

Hoffman California Fabrics is gevestigd in Mission Viejo, California. Het bedrijf ontwerpt en fabriceert “screen-printed” en “hand-dyed” stoffen voor de quilt- en handwerk sector. De groothandel is een echt familiebedrijf. Drie generaties werken dagelijks actief mee om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. De collectie van Hoffman breidt jaarlijks uit met zo’n 800 ontwerpen.

Klik hier voor onze Hoffman California Fabrics voorraadlijst.

Klik hier voor onze uitgebreide Hoffman California Fabrics productinformatie en collecties.

Klik hier voor www.hoffmanfabrics.com, de Hoffman California Fabrics website.


Camelot Fabrics

Camelot Fabrics

Het hoofdkantoor van Camelot Fabrics is gevestigd in de op een na grootste stad van Canada namelijk Montreal. De meesten kennen dit bedrijf als Camelot Cottons en/of Eugene Textiles.  Camelot Fabrics staat bekend om hun 100% katoen prints, en nu straalt hun naam en slogan dat ook uit. Verder hebben ze ook hun assortiment uitgebreid met onder andere de licenties van Star Wars, Star Trek, Mickey Mouse, Disney en Marvell.

Klik hier voor onze Camelot Fabrics voorraadlijst.

Klik hier voor onze uitgebreide Camelot Fabrics productinformatie en collecties.

Klik hier voor www.camelotfabrics.com, de Camelot Fabrics website.


Private label

Private label

Ons Patchwork Promotions private label is ons huismerk. Dit is een simpele collectie stoffen die een goede aanvulling vormt op ons assortiment. Deze Classical Cottons collectie bestaat voornamelijk uit gemarmerde en ton-sur-ton stoffen.

Klik hier voor onze Basics Classical Cotton voorraadlijst.

Klik hier voor onze uitgebreide Private label productinformatie en collecties.


Matilda’s Own

Matilda’s Own

Matilda’s Own is afkomstig uit Australië. Deze tussenvulling is gemaakt van de beste kwaliteit. De biologische bamboe bestaat uit de meest eco-vriendelijke vezels die er zijn omdat zij zonder aanvullende irrigatie of het gebruik van insecticiden worden verbouwd. Deze vezel is een natuurproduct dat 100% duurzaam wordt verbouwd. Bamboe heeft ook natuurlijke antibacteriële eigenschappen waardoor het ideaal is voor beddengoed en andere textielproducten. Het is misschien wel de zachtste vulling die Matilda’s Own produceert.

Klik hier voor onze Matilda’s Own voorraadlijst.

Klik hier voor onze uitgebreide Matilda’s Own productinformatie.


Bohin

Bohin

Bohin is een magazijn met fabriek die uniek is in de wereld. Met behulp van de hoogwaardige producten van Bohin krijgt u het mooiste resultaat.

Klik hier voor onze actuele Bohin voorraad en direct bestellen.

Klik hier voor onze uitgebreide Bohin productinformatie.

Klik hier voor www.bohin.com, de Bohin website.