Merken

Patchwork Promotions levert stoffen van de volgende merken:


Timeless Treasures FabricsTimeless Treasures is een familiebedrijf gevestigd in “The big Apple”, New York City. Ze zijn een groothandel in stoffen voor retailers/afnemers in de quilt- en handwerk industrie. Timeless Treasures is begonnen met nieuwe ontwerpen, zoals biggetjes op motors, katten in de kleuren van de regenboog, en kerstmannen op verschillende surfplanken. Deze ontwerpen komen tot leven op katoenen stof.

Klik hier om onze voorraadlijst van Timeless Treasures te bekijken.

Klik hier om alle ontwerpen en collecties van Timeless Treasures te bekijken.


Hoffman California Fabrics
Hoffman California Fabrics is gevestigd in Mission Viejo, California. Het bedrijf ontwerpt en fabriceert “screen-printed” en “hand-dyed” stoffen voor de quilt- en handwerk sector. De groothandel is een echt familiebedrijf. Drie generaties werken dagelijks actief mee om ervoor te zorgen dat alles zo goed mogelijk verloopt. De collectie van Hoffman breidt jaarlijks uit met zo’n 800 ontwerpen. Hoffmanstoffen.nl

Klik hier om onze voorraardlijst van Hoffman California Fabrics te bekijken.

Klik hier om alle ontwerpen en collecties van Hoffman California Fabrics te bekijken.


Dear Stella Design
Dear Stella is een merk met een moderne uitstraling, die ook is gevestigd in “the city that never sleeps”, New York. Hun collectie heeft een jonge uitstraling, gecombineerd met het beste van de oude tradities en moderne invloeden. Dear Stella’s stoffen zullen zowel een traditionele quilter als ook een moderne naaister inspireren.
STELLA is een inspirerende, zelfstandige geest. Ze is creatief, avontuurlijk en een hopeloze romanticus.

Klik hier om onze voorraadlijst van Dear Stella te bekijken.

Klik hier om alle ontwerpen en collecties van Dear Stella te bekijken.


Marcus Fabrics Vanaf juni 2019, verwelkomt Patchwork Promotions een nieuw merk genaamd Marcus Fabrics. Het nieuwe merk is in begin 2019 in zee gegaan met Timeless Treasures Fabrics en zal zich als een dochteronderneming van Timeless Treasures Fabrics presenteren. Marcus is opgericht in 1911 en is de leidende innovator van historische reproductiestoffen. Het bedrijf staat bekent om haar getalenteerde ontwerpers en haar traditionele ontwerpen.

Klik hier om onze voorraardlijst van Marcus Fabrics te bekijken.

Klik hier om alle ontwerpen en collecties van Marcus Fabrics te bekijken.


Camelot Fabrics
Het hoofdkantoor van Camelot Fabrics is gevestigd in de op een na grootste stad van Canada namelijk Montreal. De meesten kennen dit bedrijf als Camelot Cottons en/of Eugene Textiles.  Camelot Fabrics staat bekend om hun 100% katoen prints, en nu straalt hun naam en slogan dat ook uit. Verder hebben ze ook hun assortiment uitgebreid met onder andere de licenties van Star Wars, Star Trek, Mickey Mouse, Disney en Marvell.

Klik hier om onze voorraadlijst van Camelot Fabrics te bekijken.

Klik hier om alle ontwerpen en collecties van Camelot Fabrics te bekijken.


Bohin France
Bohin is een magazijn met fabriek die uniek is in de wereld.  Met behulp van de hoogwaardige producten van Bohin krijgt u het mooiste resultaat.

Klik hier om contact met met ons op te nemen betreft verdere informatie over Bohin France.

Klik hier om het volledige assortiment van Bohin France te bekijken.


Matilda's Own
Matilda’s own is afkomstig uit Australië. Deze tussenvulling is gemaakt van de beste kwaliteit. De biologische bamboe bestaat uit de meest eco-vriendelijke vezels die er zijn omdat zij zonder aanvullende irrigatie of het gebruik van insecticiden worden verbouwd. Deze vezel is een natuurproduct dat 100% duurzaam wordt verbouwd. Bamboe heeft ook natuurlijke antibacteriële eigenschappen waardoor het ideaal is voor beddengoed en andere textielproducten. Het is misschien wel de zachtste vulling die Matilda’s Own produceert.

Klik hier om contact met ons op te nemen betreft verdere informatie over Matilda’s Own Batting.

Klik hier om onze voorraadlijst van Matilda’s Own te bekijken.


This post is also available in: Engels